Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής

20 Ιουλίου 2011 14:44

Στις 18-07-11 συνεδρίασαν από κοινού ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής και το Πνευματικό Κέντρο Κορωνίδας

Νάξου με σκοπό να συζητηθεί το θέμα των εξελίξεων στον τομέα της υγείας.

Το θέμα του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου είναι ζωτικής σημασίας . Ένα ευαίσθητο θέμα που αφορά τόσο την ήδη υποβαθμισμένη ορεινή Νάξο αλλά και γενικότερα όλο το Νησί που με την συγχώνευση του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου, με την ανύπαρκτη στελέχωση και υποστελέχωση των αγροτικών ιατρείων μειώνονται επιπλέον οι έτσι κι αλλιώς κουτσουρεμένες παροχές υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τη ζωή των Ναξιωτών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής και το Πνευματικό Κέντρο Κορωνίδας Νάξου με κοινή απόφαση τάσσονται αντίθετοι στη συγχώνευση του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου και στην υποβάθμιση των παροχών υγείας του νησιού μας.

Επίσης στηρίζουμε την απόφαση του αγροτικού γιατρού Κωμιακής να αρνηθεί να καλύψει και τις ανάγκες σε άλλο χωριό. Ο Γιατρός καλύπτει τα χωριά της Μέσης, και της Κωμιακής με τη μεγάλη έκταση, τους πολλούς οικισμούς και την περιοχή του Απόλλωνα που ειδικά στην τουριστική περίοδο η ανάγκες είναι αυξημένες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos