Συγκροτήθηκε σε σώμα το Νέο ΔΣ του ΑΠΜ

23 Φεβρουαρίου 2012 22:30

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου

με σειρά θεμάτων στην ημερήσια διάταξη. Πρώτο ζήτημα ήταν η συγκρότηση σε σώμα, ενώ μέσα από ζωηρή συζήτηση καταρτίστηκαν οι ομάδες εργασίας και οι προτεραιότητες του ΑΠΜ για τη νέα χρόνια.

Αναλυτικότερα, η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι:

Πρόεδρος

Αναπολιτάνος Θάνασης

Αντιπρόεδρος

Όλγα Αθανίτη

Γραμματέας

Παρίς Παπαθεοδώρου

Ταμίας

Χατζηνικόλα Τσαμπίκα

Μέλη

Γάκη Φωτούλα

Γουβιάς Διονύσης

Καραγιάννης Σάββας

Παπαϊώννου Μαρία

Χατζημάρκου Ματίνα

Το μέλος του ΑΠΜ, Μιχάλης Καβουκλής, παραμένει ως ειδικός συνεργάτης και υπεύθυνος της Γραμματείας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του ΔΣ ανέλαβαν τους παρακάτω τομείς ευθύνης:

1. Επιπτώσεις της πυρηνικής ενέργειας στην υγεία. Σχέσεις Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. (Καραγιάννης Σάββας, Αναπολιτάνος Θανάσης)

2. Επαφή και συνεργασία με σχολεία Α' και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης για ενημέρωση των μαθητών γύρω από θέματα ενέργειας, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Πυρηνικής Ενέργειας (Χατζηνικόλα Τσαμπίκα, Χατζημάρκου Ματίνα, Γουβιάς Διονύσης, Παπαϊωάννου Μαρία)

3. Ανάπτυξη δράσεων στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Γουβιάς Διονύσης, Καβουκλής Μιχάλης)

4. Ομάδα εργασίας για τη δημοσιοποίηση του αρχείου του ΑΠΜ και λοιπών υλικών τεκμηρίωσης (Αναπολιτάνος Θανάσης,Παπαθεοδώρου Πάρις, Γουβιάς Διουνύσης, Γάκη Φωτούλα, Καβουκλής Μιχάλης)

5. Κατάρτιση και υλοποίηση προγράμματος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων (Αναπολιτάνος Θανάσης, Χατζημάρκου Ματίνα, Αθανίτη Όλγα, Γάκη Φωτούλα, Καβουκλής Μιχάλης)

6. Η αντιπρόεδρος του ΑΠΜ, Όλγα Αθανίτη, παραμένει εκπρόσωπος και συντονίστρια του δικτύου MN3 - Mediterranean No Nuclear Neighbourhood και εκπροσωπεί το ΑΠΜ σε όλους τους φορείς και ΜΜΕ στην Αθήνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos