Φεστιβάλ Αιγαίου 2012

23 Μαϊος 2012 17:55

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 22 Ιουλίου στο νησί της Σύρου.

Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν συνολικά περισσότεροι από 400 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 19 χορωδίες από τις Η.Π.Α, τον Καναδά, τη Γαλλία, και την Ελλάδα, προσκεκλημένοι μαέστροι, μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί από τις Η.Π.Α και τη Μεγάλη Βρετανία, το πιάνο τρίο "New Zealand Chamber Soloists", και πολλοί διακεκριμένοι σολίστ από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

Σύμφωνα με τον κ. Τιμπόρης: «Φέτος το Φεστιβάλ, θα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος μουσικών εκδηλώσεων, καθώς και παραστάσεις χορού και θεάτρου, στις οποίες θα συμμετέχουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όχι μόνο ερμηνευτές, αλλά και καλλιτεχνικοί συνεργάτες. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την διοργάνωση, το Φεστιβάλ θα αγγίξει νέα επίπεδα ποιότητας και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου βραβεύτηκε με «Τιμητική Διάκριση σε Πολιτισμικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια για το έτος 2011» από την Ένωση Ελλήνων θεατρικών και μουσικών κριτικών. Χαιρετίζοντας την έναρξη του Φεστιβάλ, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, ο Αξιότιμος Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας θα παρουσιάσει το βραβείο στον Παναγιώτη Τιμπόρη και στη Σύρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos