Ξεκινάει τις δράσεις της η Επιτροπή Νέων του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο

30 Ιουλίου 2012 02:52

Μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας η Επιτροπή Νέων του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο ξεκινάει επίσημα

τις δράσεις της. Νέοι και νέες που μένουν ή κατάγονται από τη Ρόδο και αποτελούν τα νεότερα μέλη του Σπιτιού της Ευρώπης, φοιτητές, επιχειρηματίες, επιστήμονες, δημόσιοι λειτουργοί, απαρτίζουν μία πολυσχιδή και ενεργή ομάδα που σκοπό έχει να οργανώσει δράσεις με τη συμμετοχή νέων ατόμων. Η ευαισθητοποίηση επί ευρωπαϊκών θεμάτων, η συμμετοχή στην κοινή ευρωπαϊκή κληρονομιά, η ενημέρωση για ευκαιρίες επιμόρφωσης, εκπαίδευσης ή και εργασίας στην Ευρώπη αλλά και η δημιουργία αντίστοιχων ευκαιριών στο νησί μας, αποτελούν προτεραιότητες της Επιτροπής Νέων.

Πρώτη μεγάλη συνάντηση γνωριμίας για την Επιτροπή Νέων με όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους, θα γίνει την Πέμπτη, 2 Αυγούστου, στο Oasis Beach Bar, στην Καλλιθέα. Φέρνετε την παρέα σας, παίρνετε το ποτό σας και θαυμάζουμε όλοι μαζί το μαγευτικό τοπίο και την πρώτη αυγουστιάτικη πανσέληνο, υπό τους ήχους house μουσικής.

Στις 7 Αυγούστου, στην Παλιά Πόλη, θα γίνουν τα εγκαίνια της πρώτης επίσημης δράσης της Επιτροπής. Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας "Απεικονίζοντας τον Διάλογο των Γενεών". Οι φωτογραφίες είναι προϊόν πανευρωπαϊκού διαγωνισμού που έγινε από την Επιτροπή Νέων της Ομοσπονδίας των Σπιτιών της Ευρώπης το προηγούμενο καλοκαίρι ενόψει του "Έτους Διαλόγου των Γενεών - 2012" με συμμετέχοντες από δεκαοκτώ χώρες. Στον διαγωνισμό κέρδισε η φωτογραφία της Ροδίτισσας Κατερίνας Χατζηχριστοδούλου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12/8. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos