Σίφνος: Εγκαίνια παραδοσιακών φορεσιών από το θέατρο Δόρα Στράτου

08 Αυγούστου 2013 02:50

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 , στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών φορεσιών από τη μοναδική σε μέγεθος συλλογή του Θεάτρου « ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ».

Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και συνεχάρη τόσο το Εξωραϊστικό σωματείο « οι φίλοι του Κάστρου» για τη θαυμάσια πρωτοβουλία του να φέρει νέους και παλιούς, ντόπιους κι επισκέπτες σ' επαφή με μια τόσο αξιόλογη έκθεση, που τιμά την παράδοση και προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στην πολιτιστική αναβάθμιση της Σίφνου, όσο και τους συνδιοργανωτές Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου και Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου».

Στη διάρκεια της βραδιάς αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά ο Δήμαρχος με τις υπεύθυνες εκ μέρους του θεάτρου « ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ» κυρία Αγγελική Χριστοφιλοπούλου και κυρία Μαρίνα Χριστοφάκη και μαζί χειροκρότησαν την εξαιρετική- για μια ακόμη φορά- χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Ο Δήμος Σίφνου επικροτεί και στηρίζει κάθε προσπάθεια συλλόγων και φορέων, που στόχο έχει την πολιτιστική εξέλιξη, καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου έως και τις 8 Αυγούστου και μετά θα μεταφερθεί σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου», έως και τις 31 Αυγούστου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos