×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

25η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου - 2η ημέρα - φωτο

11 Οκτωβρίου 2013 20:47

Το site μας βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στη Σύρο, και με την κάμερά του (φωτογραφίες και βίντεο) καταγράφει τα όσα συμβαίνουν εκεί στα πλαίσια της 25ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Στο φωτογραφικό θέμα που ακολουθεί υπάρχουν φωτογραφίες από τρεις θεατρικές παραστάσεις.

1η ενότητα: Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση, «ο κουνενές» του Κώστα Πρεντετέρη, που ανέβηκε χθες το βράδυ στο κινηματοθέατρο Παλλάς από το παριανό σχήμα του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας Πάρου

2η ενότητα: Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση ¨Ο Ελαφοβασιλιάς» των Ξ. Καλογεροπούλου και Θ. Μοσχοπούλου που ανέβηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αίθουσα Π.Χ. Λυκείων από το παριανό σχήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος».

3η ενότητα: Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση «Δουλειές με φούντες», διασκευή από έργο του Αλέκου Σακελλάριου, που ανέβηκε χθες το βράδυ στο θέατρο Απόλλων από το θεατρικό σχήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών - Θεατρική Ομάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos