Χριστούγεννα στη Σίφνο - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

10 Δεκεμβρίου 2014 16:12

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου αποφάσισε φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το στήσιμο και τη λειτουργία του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού», "βάζοντας στην άκρη" τις δυσάρεστες αναμνήσεις

από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση και έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει το καλύτερο σε μικρούς και μεγάλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δεν περιμένει αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων και διαγράφει από τις δράσεις του «Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Το θέμα της πλατείας Ηρώων, του χειρισμού του και των ακραίων συμπεριφορών ας μας απασχολήσει κάποια άλλη στιγμή...

Με ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ προς τα παιδιά και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ προς τους μεγάλους, δεσμευόμαστε για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΑΓΑΠΗΣ με παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με την ελπίδα ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων θα φωλιάσει ξανά στις καρδιές μας.

Με τη διάθεση που σίγουρα θα αντλήσουμε από τα λαμπερά μάτια και τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών μας, ελάτε να «κρατήσουμε» στο νησί μας το γιορτινό κλίμα και αυτή τη χρονιά!

Φορείς – Σύλλογοι της Σίφνου και εθελοντές ενώνουμε τις δυνάμεις μας και...κτίζουμε «ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ», που θα υποδεχτεί τον Αϊ Βασίλη και τα καλικατζαράκια, θα στεγάσει εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευών, θα φιλοξενήσει προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών και αφηγήσεις παραμυθιών, θα «πλημμυρίσει» με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και μελωδίες και θα προσφέρει πολλές - πολλές ακόμα ...εκπλήξεις!

Θα κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Το χρειάζονται και το δικαιούνται, όπως άλλωστε κι εμείς οι μεγάλοι.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο του Ιδρύματος Πρόκου στην Απολλωνία. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί ως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos