΄Εως τις 25 Ιανουαρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών «Νήσων Περίπλους» στη Λήμνο

18 Ιανουαρίου 2015 14:55

Την 1η Συνάντηση Παραστατικών Τεχνών του Δικτύου «Νήσων Περίπλους» διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου τον Μάιο του 2015 και καλεί καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, ομάδες

και μεμονωμένους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παραστατικών τεχνών (Θέατρο, Χορό, Χοροθέατρο, Performance) να συμμετάσχουν.

Ειδικότερα καλούνται καλλιτέχνες ή καλλιτεχνικά σχήματα από τη νησιωτική Ελλάδα - Κρήτη, Εύβοια, Λέσβος, Λήμνος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ρόδος, Κως, Λειψοί, Λέρος, Πάτμος, Αγαθονήσι, Θήρα, Ίος, Κέα, Μήλος, Μύκονος, Σέριφος, Σίφνος, Σύρος, Τήνος -να συμμετάσχουν στέλνοντας την συμμετοχή τους με στόχο τη δημιουργία βάσης δεδομένων για τη χαρτογράφηση του καλλιτεχνικού δυναμικού των περιοχών αυτών. Από εκεί θα προκύψουν οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν από τον υπεύθυνο καλλιτεχνικό επιμελητή. Η Συνάντηση θα περιλαμβάνει 3ήμερο δράσεων με παράλληλες εκδηλώσεις ενώ ο αριθμός των εκπροσώπων από κάθε συνεργαζόμενη αναπτυξιακή εταιρεία δεν θα ξεπερνάει τα 3 άτομα.

Το Δίκτυο «Νήσων Περίπλους», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές με τη χρηματοδότηση του προγράμματος LEADER.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα καταχώρησης της δραστηριότητάς τους, στο πεδίο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου www.anel-sa.gr μέχρι την 25η Ιανουαρίου 2015.

Πληροφορίες τηλ. 2281088834

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos