Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 - Psts.gr
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 00:26

Σύσκεψη για την Θήρα

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου και με την παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη επικεντρωμένη στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Δημαρχείο είχε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, με στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 23:49

Και οι 12 ήταν υπέροχες!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν οι παγκορασίδες του Πανναξιακού χθες το απόγευμα στη Σύρο με 3-1 σετ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Νεωρίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μια σημαντική και κοινωνική δράση προγραμμάτισε και υλοποίησε η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων. Με τη βοήθεια και ανταπόκριση πολιτών του νομού συγκέντρωσε περίπου 200 βιβλία, παιδικά, λογοτεχνικά, εγκυκλοπαίδειες κ.α. και τα παρέδωσε σε μαθητές και παιδιά της Σικίνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τον Νόμο 4036/27-01-2012 (ΦΕΚ Α 8/2012) «Διάθεση γεωργικών φαρμάκων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Φτακλάκη, ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CRPM) συμμετείχε στις εργασίες του πολιτικού γραφείου που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πολλαπλές όψεις της κρίσης, η φύση και η παράδοση ως καταφύγιο του σύγχρονου ανθρώπου, τα παρασκήνια της πολιτικής, τα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 13:16

Στην Τουρκία σήμερα ο Α. Σαμαράς

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με υπουργούς του, για να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos