×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει φέτος στην Πάρο και στην Αντίπαρο (27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013) την «3η Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών Νοτίου Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 16:32

Πάρος: Συνεδρίαση ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημερίδα για την Γαλάζια Ανάπτυξη στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2013, στις 9.30 στο ξενοδοχείο Atrium Platinum.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 15:16

"Μια ακόμα επικοινωνιακή φιέστα"

Σχετικά με τη διοργάνωση Ημερίδας στις 30/8 στη Ρόδο που διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με θέμα «Μπλε Ανάπτυξη στον Ελληνικό Θαλάσσιο Χώρο» και με κεντρική ομιλήτρια την Επίτροπο Αλιείας και Θαλάσσιων Υποθέσεων κ. Μαρία Δαμανάκη, ο Νίκος Συρμαλένιος και ο Δημήτρης Γάκης, βουλευτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν τα παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμoς Πάρου και οι συμμετέχοντες φορείς σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση προς τιμήν του Μεγάλου Ευεργέτη της Πάρου ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσα Πάρου σχετικά με τα όσα ακούγονται και λέγονται για «εκμετάλλευση αθλητών», «εκβιασμός» και άλλες τέτοιες έννοιες, διευκρινίζει τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενόψει της έναρξης του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρακαλούνται οι Διαιτητές-Βοηθοί-Παρατηρητές από τη Σύρο, να προσέλθουν στα γραπτά τεστ, στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, την Τετάρτη 11-9-2013 και ώρα 17.30, θα ακολουθήσουν τα αγωνιστικά τεστ ώρα 18.30.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 11:34

Διακομιδή 24χρονης από Τήνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γερμανός, βραβευμένος ηθοποιός Sebastian Koch, γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες «Οι Ζωές των Άλλων» και «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», θα βρεθεί για λίγες ημέρες στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos