Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 16:19

Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο, θήρα

Στις 10-12-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 57χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 10-12-2014 το μεσημέρι από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 8/12 πραγματοποιήθηκε στη Μήλο εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) του ΣΥΡΙΖΑ Μήλου με ομιλητές τον γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Βίτσα και τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, με θέμα τις κυβερνητικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) θα προϋπαντήσει και φέτος τα Χριστούγεννα με μελωδική διάθεση, οργανώνοντας εορταστική συναυλία, με τίτλο «Jingle all the way», την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 18:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης υλοποιείται η Πράξη «Πρόγραμμα Εισαγωγής Ηλεκτρονικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 12:12

Νέα εποχή για Κεραμεικό και Βραυρώνα

Ενα πείραμα σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που αφορά την αναβάθμιση κάποιων αρχαιολογικών χώρων, έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό συζητήσεις σ' ένα μέρος της επιστημονικής κοινότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγικό τέλος στα ορμητικά νερά βρήκαν δύο άνθρωποι, οι οποίοι αγνοούντο στον Γαλλικό ποταμό και το χωριό Άσπρος του Κιλικίς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τρίτη ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 29 Δεκεμβρίου, επικεντρώνεται η στρατηγική Σαμαρά και Τσίπρα. Εκείνη την ημέρα και τα προηγούμενα πέντε 24ωρα θα παιχθούν όλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει πλέον 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον μήνα, εμφανίζοντας αύξηση 50% μέσα σε εννέα μόλις

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos