×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 - Psts.gr

Το psts.gr.gr, βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα 9/6 στο λιμάνι της Παροικίας και συνομίλησε αποκλειστικά με αρκετούς εκδρομείς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr.gr, βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα 9/6 στο λιμάνι της Παροικίας και συνομίλησε αποκλειστικά με αρκετούς εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, λίγο πριν την αναχώρησή τους από το νησί...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο το βράδυ 14 Ιουνίου και ώρα 22:00 στο Coffee Time στην παραλία του Λογαρά διασκεδάζουμε όλοι μαζί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/6/2014 στην Πλατεία "Παπα-Γιώργη Στάμενα" το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών,με τίτλο "Μες του Αιγαίου ... άγγελοι φτερουγίζουν " που διοργά- νωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παραίτηση του από πρόεδρος της επιτροπής νήσων της CPRM των Περιφερειών της Ευρώπης υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια των διαρκών επαφών με τους πολίτες και τους φορείς των νησιών ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος (6-8/6/2014 στη Ρόδο) συμμετείχε στη συνεδρίαση της Οικονομικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το πέρας των Δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου και τη νικηφόρο πορεία του Συνδυασμού μας «Ανανεωτική κίνηση Σίφνου», θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκου Συρμαλένιου για τη Σχολή Μαρμαρογλυπτικής στον Πάνορμο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο εισήχθη στη 1.30 τη νύχτα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέντε και όχι τρεις, όπως εκτιμήθηκε αρχικά, είναι οι δράστες της ένοπλης ληστείας στην Τράπεζα Πειραιώς στο Συκούριο Λάρισας την περασμένη Πέμπτη, η οποία φέρει έντονο «άρωμα τρομοκρατίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos