×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 - Psts.gr

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού «ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ» Πάρου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 23:10

Θάνατος λουόμενου στη Θήρα

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΑΡΙΟΥ» Θήρας, 77χρονος αλλοδαπός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προσέγγισε εκτάκτως,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 11/6/2014 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς με μοναδικό θέμα την διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση της λειτουργίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην υποδοχή ο Δήμαρχος Μήλου Κ.Γερασιμος Δανδουλάκης, Έπαρχος Θήρας Κ.Λειβαδάρου Θεώνη, πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Κ. Ξενάκης Νικόλαος , Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν τρία μέλη της σπείρας και αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι (6) κλοπές, που διέπραξαν στο νησί τον τελευταίο μήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μέγα Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τρεις τελευταίες επιθυμίες του.. Αυτές ήταν:

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, είχαν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, στο πλαίσιο των διαδοχικών συναντήσεων που έχει ο πρωθυπουργός με μέλη του νέου κυβερνητικού σχήματος και κορυφαίους αξιωματούχους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 11:13

Η πόλη που έχτισαν οι αρχιτέκτονες

Η Αθήνα που χτίστηκε μετά τον πόλεμο, η Αθήνα της 30ετίας 1950-1980, τόσο μακρινής αλλά και τόσο νωπής, ιστορικά, μας καλεί να την δούμε εκ νέου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos