Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

«Διήμερη Επίσκεψη και ομιλία Θ. Φορτσάκη στην Πάρο»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aντιμέτωπη με τον πύρινο «εφιάλτη», για πολλοστή φορά φέτος, είναι και πάλι η Σύρος...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσό βραβείο έλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα Best City Awards 2016 (Πυλώνας Α “Liveable City-Κατηγορία Τουρισμός”) για την ψηφιακή καμπάνια τουριστικής προβολής “Aegean Islands.Like NO Other” που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Πάρου «Παναγία Εκατονταπυλιανή», επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων κα. Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή της επετειακής παρέλασης που θα λάβει χώρα την 28η Οκτωβρίου 2016 στον παραλιακό της Παροικίας, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τη δημοσίευση της κάτωθι ανακοίνωσης εκ μέρους του Λιμεναρχείου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ώρα έναρξης στις 18.00 το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη της ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 9:00 στο Πολυγωνικό στο ΓΕΛ Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά και τη δεύτερη υπουργική απόφαση για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων τομέων στα ΕΠΑ.Λ (17-10) εγκρίθηκε ο Τομέας Πληροφορικής και δεν εγκρίθηκε η λειτουργία του Τομέα Δομικών και του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας για την τρέχουσα σχολική χρονιά στο ΕΠΑ.Λ Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos