Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου σήμερα και το φθινόπωρο στην Πάρο, αρχίζει καθώς φαίνεται να κάνει δειλά – δειλά αισθητή την παρουσία του, έστω και καθυστερημένα, με ασθενή πρωτοβρόχια! 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι έγινε με το το περιστατικό που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 30 Οκτωβρίου σε σοκάκια της Νάξου;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή σκυτάλης στο στίβο των Κυκλάδων καθώς με απόφαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και μετά από πρόταση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ο Πέτρος Σιδερής, προπονητής στίβου του Ναξιακού ανέλαβε Τεχνικός Σύμβουλος Κυκλάδων στη θέση του Δημήτρη Τσαρτσάλη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με επίσημη απάντηση του Υπ. Εργασίας, σε ερώτηση μου στη βουλή, επιβεβαιώνεται το οριστικό τέλος στο ειδικό προστατευτικό καθεστώς ασφάλισης των σμυριδεργατών της ορεινής Νάξου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση "World Travel Market", που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο, θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν σε επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού και από διάφορα μέρη του κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το γνωρίζατε ότι η Καμάρα (Αψίδα του Γαλερίου) είχε οκτώ συνολικά πεσσούς, ότι η Ροτόντα ήταν ναός αφιερωμένος στην αρχαία θρησκεία, και ότι τον 4ο-6ο αιώνα μ.Χ. λειτουργούσε Ιππόδρομος που ξεκινούσε από το ύψος της Εγνατίας και έφθανε έως τη θάλασσα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάποιοι τηλεφωνούν για να σας εξαπατήσουν, να αποσπάσουν χρήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων περιόδου 2016 / 2017 και τα κονδύλια που προβλέπονται, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ., όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τσιγώνια, με τον Διευθυντή κ. Αλέξη Γκόγκα και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos