Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 19-05-2017 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το χρονικό διάστημα 17/18-05-2017 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 24η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί φίλοι, από τη στιγμή που δεν έγινε απευθείας η ανάθεση μετά το περσινό 11ο Πανκυκλαδικό της Πάρου οι δυσκολίες άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 25η Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η βελγική κοινή γνώμη την δίκη των γονέων του μικρού Λούκας, του επτά μηνών βρέφους που πέθανε από ασιτία επειδή η μητέρα του και ο πατέρας του επέλεξαν μια «εναλλακτική» διατροφή χωρίς γλουτένη και λακτόζη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 14:11

Η Μέρκελ πάλι στον 'θρόνο' της

Τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές οι Γερμανοί ψηφοφόροι ανεβάζουν την Ανγκελα Μέρκελ και πάλι στον «θρόνο» της, χαρίζοντάς της την απόλυτη πρωτιά στις δημοσκοπήσεις, ενώ δείχνουν την προτίμησή τους σε μια συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού, χωρίς τη συμμετοχή των Σοσιαλδημοκρατών του Μάρτιν Σουλτς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos