Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ξεκίνησε σήμερα η διανομή ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Κύθνο οι παίκτες του Ολυμπιακού είπαν να του κάνουν το χατίρι και να δώσουν στο Γιώργο Πρίντεζη, λίγο θετική αύρα από Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ´Επαρχος Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό, την υλοποίηση με επιτυχία των Δράσεων του 2ου Διάπλου ΑΧΙΟΝ HELLAS 2017, που με την πρωτοβουλία και την έμπρακτη συμμετοχή της, πραγματοποιήθηκαν σε νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

– Paros 2017 αύριο 5 Μαΐου 2017, υπό την εποπτεία της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του Λιμεναρχείου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κατόπιν επαναλαμβανόμενων καταγγελιών, συστήνει στους επιχειρηματίες-μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα για θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς έχουν διαπιστωθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν παρόμοια σεμινάρια χωρίς τη σχετική έγκριση από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), και συνεπώς χωρίς τη δυνατότητα παροχής επίσημου και έγκυρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου πρωτοπορεί και στηρίζει έμπρακτα το διαδίκτυο, τις νέες τεχνολογίες συμμετέχοντας ενεργά στο "City Challenge Crowdhackathon #smartcity"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-05-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 76χρονος ημεδαπός και -2- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 47 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ένα εισπρακτικά καλό καλοκαίρι ετοιμάζεται η αγορά φέτος. Εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, του εμπορίου, της εστίασης και των κατά τόπους Επιμελητηρίων διαβλέπουν ότι το 2017 δεν θα έχει προηγούμενο από πλευράς τζίρου λόγω της εκτόξευσης του ελληνικού τουρισμού. Ήδη οι δημοφιλείς προορισμοί Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος, Σκιάθος και Κυκλάδες είναι overbooked από τις 15 Μαϊου ως και τις 15 Σεπτεμβρίου και ένα μεγάλο μέρος της επιπλέον ζήτησης αναμένεται να καλυφθεί από μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos