Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Το όγδοο συνεχόμενο τζακ ποτ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/06) στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον δεύτερο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2017 στην Πάρο, που υποδέχθηκε τους ιστιοπλόους στον πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

α βλέπετε να κυκλοφορούν ήδη στους πάγκους των μανάβικων και στις λαϊκές αγορές. Ήρθε η ώρα να μάθετε πως να διαλέγετε το σωστό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «μάγος» του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του θανάση βρέθηκαν στο νησί της Πάρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους επισκεπτόμενοι διάφορα σημεία του νησιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ ενθαρρυντικά για το νησί και το νέο αεροδρόμιό του, είναι τα επίσημα αριθμητικά στοιχεία που καταγράφουν την επιβατική κίνηση στον Κρατικό Αερολιμένα Πάρου κατά τον μήνα Μάιο του 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τους τοπικούς φορείς στη Ρόδο, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (18/06) σήμερα και το κουπόνι πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετές αναμετρήσεις από Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξετάζουν τις ύποπτες δραστηριότητες των συλληφθέντων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεωρούμε τους βανδαλισμούς, τη βρωμιά, τους τραμπουκισμούς, τους ξυλοδαρμούς, τις κλοπές μια φυσιολογική κατάσταση, επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos