Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Η Attica Group ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα πλοία του Ομίλου, BLUE STAR PAROS, BLUE STAR 2 και SUPERFAST XII, από σήμερα 21 Ιουλίου 2017 και μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στον κύριο λιμένα της Κω, λόγω του καταστροφικού σεισμού της 21ης Ιουλίου, θα προσεγγίζουν τον λιμένα Κέφαλο, Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη διοργανωτική σύμπραξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Πάρου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος», πραγματοποιείται το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου η Γιορτή του Ρεβιθιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τον τρόπο με τον οποίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο τουρίστες κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού στην Κω μίλησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 260 επιβάτες του, που είχαν προορισμό την Κω, αποβιβάστηκαν στην Κάλυμνο και αναμένεται στη συνέχεια να επιβιβαστούν στο φέρι μποτ «Ολυμπιος Ζευς», προκειμένου να τους μεταφέρει στο Μαστιχάρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό τη σκιά του φονικού εγκέλαδου που έπληξε την Κω σε ένδειξη σεβασμού προς τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, διεκόπη για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκροτήθηκαν οι επιτροπές του ΣΤ’ Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων», το οποίο θα διεξαχθεί στην τοπική κοινότητα Δαμαριώνα Νάξου, από 30 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου 2018 ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι στην Πάρο, από το σεισμό που έπληξε τα Δωδεκάνησα σήμερα (21/07/2017) μετά τις 1:30 τα ξημερώματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο και τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε την Παρασκευή (21/07) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 26η Ιουλίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos