Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Λατρεύεις το ουίσκι on the rocks και τις frozen margaritas; Εάν ήξερες πόσο βρώμικες είναι οι μηχανές πάγου των εστιατορίων και των μπαρ δεν θα τις παράγγελνες ποτέ ξανά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα πρόσληψης για έναν χρόνο στο Δημόσιο, 5.500 νέων άνεργων επιστημόνων σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας, Νάσο Ηλιόπουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτατο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας πως θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλές για την ασφάλεια των πολιτών, όταν χρησιμοποιούν τις Αυτόματες Τραπεζικές Μηχανές (Α.Τ.Μ.) εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου για το 2018 και η Ελλάδα είναι μία από αυτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις στους επικριτές της συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας δίνουν εκκλησιαστικοί κύκλοι, αναδεικνύοντας τα 11 βασικά λάθη που κάνουν ότι είναι αντίθετοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο βασικές νομοθετικές πράξεις ολοκλήρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ψηφιακή ενιαία αγορά. Την περασμένη εβδομάδα το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέδωσε τον Κανονισμό για την ελεύθερη ροή των δεδομένων μη προσωπικού χαρακτήρα και τη νέα Οδηγία για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», δράσεις που αφορούν στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατ΄ οίκον, στο νησί της Ρόδου, σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα καθώς και σε ασθενείς με άνοια, που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν μπορούν να μετακινηθούν, λόγω της βαρύτητας της νόσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εβδομάδα που διανύουμε δεν περιέχει παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια για να ασχοληθούμε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι οι κυρίες Μιλένα Μαυρογεώργου, υπεύθυνη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο και Καλλιόπη Παπασημινού, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos