Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - Psts.gr
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 14:49

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 12-04-2018 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 14:46

Στοίχημα: Με Άστον Βίλα και δυο "διπλές"

Ιδιαιτέρως πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από τις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων πρωταθλημάτων, ενώ υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που είναι άξια προσοχής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου του 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 17η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελτίωση- Κατασκευή δρόμου Θολάρια -Αγ. Ιωάννης Θολαρίων Αμοργού,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 14:24

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 16-04-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παρουσίαση του τρόπου εφαρμογής του μεταφορικού ισοδύναμου, στη νησιωτική Ελλάδα, ήταν το αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το α΄ τρίμηνο του 2018 προκύπτει ότι η αεροπορική κίνηση της χώρας μας συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ενώ παράλληλα παρατηρείται μεγάλη ενίσχυση στις αφίξεις εξωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Παροικία προς Μαράθι- Κώστο- Λεύκες- Πρόδρομο- Μάρμαρα- Μάρπησσα- Πίσω Λιβάδι- Λογαρά-

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-04-2018 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 58χρονος ημεδαπός και 44χρονος υπήκοος Αλβανίας οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos