Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Στην Ανδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος έχασε τη μάχη για ζωή το πρωί της Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παρατεταμένες συνθήκες ανομβρίας στο νησί της Πάρου, πλην των άλλων σοβαρών επιπτώσεων, επέφεραν και μερική καταστροφή στην αγροτική παραγωγή του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητείται λαντζιέρα για εστιατόριο στην Παροικία Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση που υπέγραψε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, για την πληρωμή οφειλών με κάρτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής (20/04), αποτελεί την καλύτερη δυνατή... προθέρμανση ενόψει Σαββατοκύριακου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη ότι η θητεία της παρούσας δημοτικής περιόδου παρατείνεται μέχρι τη 13η Οκτωβρίου 2019 με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ο Βασίλης Σωτηρόπουλος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρηση στην Αττική δηλώνει ότι η παράταση αυτή είναι Αντισυνταγματική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση πως για την Αυτοδιοίκηση είναι κόκκινη γραμμή η αλλαγή του εκλογικού συστήματος και πως δεν θα δεχθεί την εφαρμογή της απλής αναλογικής «που θα οδηγήσει σε ακυβερνησία τους Δήμους» έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 24η Απριλίου 2018 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο - και μάλιστα διπλό - τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο γαλλικές φρεγάτες υπερσύγχρονου τύπου θα ενταχθούν έως τον Αύγουστο στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, έπειτα από συμφωνία που υπέγραψαν Αθήνα και Παρίσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos