Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Ειδικό επίδομα 200 ευρώ το μήνα χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε μακροχρόνια ανέργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 20:39

Συνταγή για κολοκυθόσουπα με γιαούρτι

Μπορεί το φθινόπωρο να αρνείται πεισματικά να πάρει τη θέση του καλοκαιριού, αυτή συνταγή όμως θα γίνει η αγαπημένη σας όταν κρυώσει λίγο ο καιρός.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο λόφος της Στελίδας στη δυτική ακτή της Νάξου, περίπου τρία χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Χώρας, αναδεικνύεται στο επίκεντρο της αρχαιότερης γνωστής εγκατάστασης και δραστηριότητας στο Κεντρικό Αιγαίο. Μια νέα επιστημονική έρευνα χρονολόγησε περίπου 9.000 ευρήματα της περιοχής και βρήκε ότι αυτά εκτείνονται χρονικά -σε διαδοχικά στρώματα- πριν από 13.000 έως τουλάχιστον 200.000 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία Κυριακή του μήνα, στις 27 Οκτωβρίου θα μας επισκεφθεί για φέτος η χειμερινή ώρα. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου στις 4 π.μ., οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδηλωτές, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο κέντρο της Βαρκελώνης σήμερα, την πέμπτη ημέρα των κινητοποιήσεων κατά της φυλάκισης των αυτονομιστών ηγετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαίνοντας στον 23ο χρόνο λειτουργίας του ο Θεατρικός Οργανισμός Κάτω απ' τη Γέφυρα και έχοντας κερδίσει την εκτίμηση του κοινού και της εκπαιδευτικής κοινότητας, παρουσιάζει το αριστούργημα του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η εσφαλμένη, όπως αποδείχθηκε, εντύπωση δημιουργήθηκε από όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα που βρήκε ακίνητη τη γάτα στην άδεια πισίνα μετά την κακοποίησή της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την αριθμ. 69207/07-10-2019 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και το με αριθμ. πρωτ. 69212/07-10-2019 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του εγχειρήματος, που για πρώτη φορά επιχειρείται σε τριμερές επίπεδο, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, μετά από διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Θήρας Α. Σιγάλα, υπό τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού ο οποίος την 30/31-07-2019 παραβίασε σχολική μονάδα στη Σύρο και αφαίρεσε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos