Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Τραγούδησε εκπληκτικά, και οι τέσσερις κριτές του μουσικού talent show πάτησαν το κουμπί και γύρισαν, καλωσορίζοντάς τον στο παιχνίδι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε παράβαση της ρύθμισης προβλέπεται επιβολή προστίμου ύψους 200 ευρώ στους παρανόμως καπνίζοντες και 500 ευρώ στους υπεύθυνους διαχείρισης των χώρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκληση προς τους συνταξιούχους να μην ανησυχούν καθώς το νέο ασφαλιστικό σύστημα θα στηθεί πάνω στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου, έκανε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου, η κίνηση κατά τον φετινό Σεπτέμβρη κυμάνθηκε σε ανοδικά επίπεδα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα των δύο προηγούμενων ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. πρόκειται να τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς, στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι άραγε η ματιά του διακεκριμένου 86χρονου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά πάνω σε γεγονότα που συγκλόνισαν τη χώρα μόλις τέσσερα χρόνια πριν;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υπέγραψε την επικαιροποίησή τους και προωθούνται στη Βουλή για κύρωση τα Μνημόνια Συνεργασίας στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και των:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου εκ μέρους της CLIA, της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας, ο κ. Νίκος Μερτζανίδης υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με έδρα τις Βρυξέλλες και η κα Μαρία Δεληγιάννη εκπρόσωπος Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου με έδρα την Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες μιας ευρύτερης συνεργασίας με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου της Κρουαζιέρας στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Δικτύου Αειφόρων Νήσων – ΔΑΦΝΗ, Κώστα Κομνηνό.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στενότερη συνεργασία της Περιφέρειας με το Δίκτυο, προς όφελος των μικρών νησιών τα οποία είναι μέλη του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, σας καλούμε σε μια ανοιχτή συνάντηση στην Πάρο, σε ένα διάλογο για τους μύθους και τις πραγματικότητες της ψυχικής υγείας την Παρασκευή 11/10, στην Αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά, στις 18.30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos