Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 - Psts.gr
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 19:40

1ο Εμπορικό φεστιβάλ Πάρου

Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, από 24 Απριλίου 2012, σας γνωστοποιήσαμε πριν λίγο καιρό ότι προτιθέμεθα ν' αναβαθμίσουμε την εμποροπανήγυρη τόσο του Δεκαπενταύγουστου στην Παροικία όσο και των εννιάμερων της Παναγίας στην Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 σημείωσε η Eθνική Νέων, μετά τη νίκη της

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος, περιόδευσε στο νησί της Τήνου στις 8 ΚΑΙ 9 Ιουλίου 2012. Συνοδευόμενος από τον π.Δήμαρχο Τήνου κο Σ.Ορφανό και τον π.Αντιδήμαρχο κο Ψάρρο Κώστα, καθώς επίσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενέργειες κατά του παράνομου εμπορίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη και Παρασκευή 12 και 13 Ιουλίου 2012, πραγματοποιείται στη Λευκωσία το Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της Ε.Ε. (EPSCO), στο οποίο συμμετέχει ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος ωδεκανήσου σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο μετέβη χθες η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αρμόδια σε θέματα Τουρισμού, Δέσποινα Διακοσταυριανού, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί της Κύθνου, στη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (10/07) στη Σύρο υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλύτερο αντίδοτο στις δυσκολίες είναι η μουσική και ο χορός. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» παρουσιάζει με το μουσικό και τα χορευτικά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η οριζόντια διασύνδεση των νησιών και η δημιουργία ενιαίου κέντρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos