Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 - Psts.gr

Παρακαλούμε την Δευτέρα 30-7-2012 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την παραμονή του, το βράδυ της Τετάρτης παραβρέθηκε στην 2η μετεκλογική Ανοιχτή Συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μεγάλο πλήγμα δέχθηκε ο ελληνικός αθλητισμός, μετά το σάλο και τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου . Ο πατέρας του Παγκόσμιου πρωταθλητή του ύψους, Δημήτρη Χονδροκούκη ανακοίνωσε

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε κλίμα συνεργασίας έγινε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ενώ σε λίγο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Σαμαρά-Μπαρόζο με κεντρικό θέμα το αναπτυξιακό. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Πολ Τόμσεν μετά τη συνάντηση με τον Γ. Στουρνάρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία της 69χρονης Ελληνίδας, που διαπράχθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -6- δενδρύλλια κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos