Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Φτάνοντας στον Αμπελά και στρίβοντας στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το Φιλίζι, στο ύψος του δρόμου που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φτάνοντας στον Αμπελά και στρίβοντας στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το Φιλίζι, στο ύψος του δρόμου που βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Άννας, η δεξιά πλευρά του οδοστρώματος έχει υποχωρήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίνακας Θεμάτων ημερήσιας διάταξης για την 18η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Κύθνου στις 20/11/2014 που συνοδεύει την με αρ. πρωτ. 4284/14-11-2014 πρόσκληση του Προέδρου Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συνεχίζει τις επιτυχίες του με τους αθλητές του να πρωτοστατούν στον Διασυλλογικό αγώνα σκαφών τύπου Optimist με την επωνυμία «Gerald Belkin 2014» που διεξήχθη

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη χώρα μας έχει καθιερωθεί ο θεσμός της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων της 18ης έκθεσης του πληροφοριακού συστήματος «HΛΙΟΣ», που αφορά στις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα για το μήνα Νοέμβριο, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 12:22

Διακομιδή από Άνδρο στο Λαύριο

Διακομιδή 80χρονης από το λιμάνι της Άνδρου στο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας αλλά και του χρόνου, που πλέον εξαντλείται, τελεί η ελληνική κυβέρνηση, καθώς οι ελεγκτές μοιάζουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συρμό του προαστιακού συγκρούστηκε μετωπικά μία εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ρουφ, λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos