Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20-11, στην αίθουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού μας Σχολείου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια σε είδη τροφίμων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20-11, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με φορείς του νησιού, αλλάζει η δομή και η σύσταση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔ), συμμετείχε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 12:58

Αντιφυματικός εμβολιασμός 2014-2015

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η υλοποίηση του προγράμματος αντιφυματικού εμβολιασμού μαθητών, σχολικής περιόδου 2014-2015, στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 12:37

Έτοιμοι για το δεύτερο βήμα…

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δίνει αύριο Σάββατο στις 17:00 στο «Δ. Βικέλας» τον δεύτερό της αγώνα για την φετινή σαιζόν και το πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η αυλή κι αυτός ο χώρος έχουν υποδεχθεί θεατρικές παραστάσεις. Ηταν το θέατρο «Ακαδήμεια», πριν από λίγα χρόνια. Μετά έμεινε πάλι στη σιωπή των χρόνων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 12:27

Κινήσεις για επιστροφή της τρόικας

Πακέτο προτάσεων, με αιχμή αλλαγές στο καθεστώς ΦΠΑ, στέλνει η Αθήνα προς την τριμερή, με στόχο να «ξεκλειδώσει» η επιστροφή των ελεγκτών και να ανοίξει το τελικό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον «οδικό χάρτη» του νέου Δημοτικού παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος κατά την εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 12:21

Το πρώτο «ηθικό» smartphone

«Κάθε τόσο διαβάζεις κάτι για τα "ματωμένα μέταλλα" της Αφρικής ή τις αυτοκτονίες στο εργοστάσιο της Foxconn» λέει ο Νάσος Κατσαμάνης για τον ταϊβανέζικο όμιλο που συναρμολογεί προϊόντα για γίγαντες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos