×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 16/02/2014, με μεγάλη επιτυχία, το Δημοψήφισμα που οργάνωσε το Συντονιστικό για την Υγεία, σε Πάρο και Αντίπαρο. Το πρώτο Θεματικό Δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στη Χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Δημοψήφισμα για την Υγεία που διεξήχθη σήμερα 16 Φεβρουαρίου σε Πάρο και Αντίπαρο, έδειξε ότι τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5.419 ψήφισαν στο σημερινό δημοψήφισμα σε Πάρο και Αντίπαρο

Με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην προσέλευση των πολιτών στις κάλπες και στην ψήφιση υπέρ της μαζικής διαμαρτυρίας κατά την 26η Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε το Δημοψήφισμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ψηφοφορίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

12 Κάλπες σε Πάρο και Αντίπαρο - Κινητοποίηση λίγο πριν το Δημοψήφισμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ψηφοφορίας του Δημοψηφίσματος για την Υγεία στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την εντολή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που ζητά από τους Διοικητές των αστυνομικών τμημάτων να προβούν σε πλήρη καταγραφή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, «δείχνουν» ως νικητή των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τρεις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μαζικό συλλαλητήριο ως απάντηση «της αδιαλλαξίας της κυβέρνησης στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους», πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή αγρότες και πολίτες της Θεσσαλίας στον κόμβο Νίκαιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 14:49

Διαδίκτυο με φίλτρο ή χωρίς;

Η πρόσφατη εφαρμογή στη Μεγάλη Βρετανία των λεγόμενων «πορνο-φίλτρων», για την προστασία των ανήλικων χρηστών από ακατάλληλα και επικίνδυνα ψηφιακά περιεχόμενα, αναζωπύρωσε

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos