Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 16:11

Εμβολιασμός μαθητών στην Πάρο

Κατόπιν παρέμβασης του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου εξασφαλίστηκε η επίσκεψη κλιμακίου παιδιάτρων με επικεφαλής τον Διοικητή 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για 10η συνεχή χρονιά υλοποιήθηκε και φέτος ο θεσμός της Μικρασιατικής συνάντησης με επίκεντρο το Άσπρο Χωριό γνωστό για τις μικρασιάτικες ρίζες του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη προχθές (17.9.2014) το βράδυ στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα δύο τελευταία χρόνια -με σχέδιο, οργάνωση και πολλή δουλειά- καταφέραμε να βάλουμε το ασφαλιστικό σε στέρεες βάσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 10:57

Δίδασκε 9 χρόνια με πλαστό πτυχίο

Μπλόκο στους επίορκους που παραιτούνται για να αποφύγουν την επιβολή πειθαρχικών ποινών στήνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 10:53

«Μουσικός της Χρονιάς» ο Λεωνίδας Καβάκος

Μία από τις υψηλότερες και πλέον τιμητικές διακρίσεις στον χώρο της κλασικής μουσικής έλαβε ο σπουδαίος Ελληνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 10:51

Στο Αζερμπαϊτζάν ο Αντώνης Σαμαράς

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η κυβέρνηση της χώρας για το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα παράπονά τους ηλεκτρονικά θα μπορούν να υποβάλλουν στον δήμαρχο οι κάτοικοι των Τρικάλων, αποστέλλοντας μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σοκ... υπέστη ένας Αυστραλός ο οποίος έχασε το κινητό του τηλέφωνο στο Λονδίνο, όπου βρισκόταν για διακοπές, και όταν επέστρεψε τον περίμενε ένας λογαριασμός... 571.000 δολαρίων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 10:43

Η Σκοτία ψήφισε «Οχι» στην απόσχιση

Απέρριψαν την απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο οι Σκοτσέζοι στο δημοψηφισμα που διεξήχθη χθες, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα το «Οχι» επικράτησε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos