Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Συνάντηση με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. Andrea Ikić-Böhm και τον Πρόξενο της Αυστρίας στη Ρόδο κ. Σάββα Παπαγεωργίου είχε την Τρίτη η αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό σωτερικής
Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είναι ήδη ευρέως διαδεδομένο στην Αθήνα και στο εξωτερικό, ξεκίνησε και στην Πάρο μία ομάδα αυτοβοήθειας για την κατάθλιψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις διακομιδές μέσα σε μια ημέρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των διαβητικών ανδρών, για διαρκή έλεγχο της πάθησης τους, προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν χωρίς προβλήματα την σεξουαλική τους ζωή, εφιστούν οι ανδρολόγοι με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' Ν. Τήνου 18, 59χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριμ έως 100.000 ευρώ για μικρούς συνεταιρισμούς. 600 εκατ. για «οικολογική» γεωργία και κτηνοτροφία. Ενίσχυση 22.000 ευρώ για 14.000 νέους αγρότες. Κονδύλια ύψους 400 εκατ. για προγράμματα Leader.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κατώφλι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα περάσει σε λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, και θα συναντηθεί με την προϊσταμένη της εισαγγελίας, Ευτέρπη Κουτζαμάνη για την υπόθεση των καταγγελιών Πανούση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την πεποίθηση ότι η μουσική δεν είναι μια πολυτέλεια προορισμένη μόνο για μυημένους αλλά ένα αγαθό στο οποίο πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ξεκίνησε μια σημαντική αποστολή:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos