Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, η ορκωμοσία των νέων Περιφερειακών Συμβούλων κκ Θανάση Μπαράκα και Λουκά Κωτσαδάμ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

« Ομολογία Δ. Μάρδα ότι η συγκεκριμένη πράξη ήταν απαίτηση των δανειστών. Δεν πρόκειται για βραχυπρόθεσμο δανεισμό αλλά για 15θήμερο διάστημα παροχής ρευστότητας στην Αυτοδιοίκηση. Δεν προκύπτει καμία δέσμευση επιστροφής των χρημάτων»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας τις εντατικές τις ενέργειες όσον αφορά την προβολή του τουριστικού της προϊόντος και στοχεύοντας στην προσέλκυση νέων αγορών παρευρέθηκε στο 1ο Greek Tourism Workshop που έλαβε χώρα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στις 19/4/2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, ο Δήμος Κύθνου συμμετείχε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Αειφόρων Νήσων –ΔΑΦΝΗ με αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Γαρδέρη Σταμάτη, τον Αντιδήμαρχο Κύθνου κ. Ηλιού Γεώργιο και τον μηχανικό του Δήμου κ. Μήλα Νικόλαο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή 24-04-15 και ώρα 14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ήταν ίσως προτιμότερο και πραγματικά πατριωτικό, από τα να φτάνουμε στο σημείο να υποχρεούνται οι Δήμοι και οι Περιφέρειες –και μάλιστα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου- να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας και να απειλούνται άμεσα με αναστολή οι σημαντικότατες και ζωτικές λειτουργίες τους, να συμφωνήσουμε το γρηγορότερο με τους εταίρους και να κάνουμε αυτόν τον περίφημο ''έντιμο συμβιβασμό''.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τουριστική ανάπτυξη των νησιών, τα προβλήματα από την αύξηση ροής μεταναστών και προσφύγων, καθώς και ζητήματα πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσυνεδριακής εκδήλωσης διαλόγου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν οι δήμοι του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ (7- 9 Μαΐου Χαλκιδική) με θέμα «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια της από 10 Οκτωβρίου 2014 ανακοίνωσής του Δήμου Πάρου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 95 παρ.4 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του κατεπείγοντος του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 22/04/2015 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχει έλλειμμα 350 εκατ. έως 400 εκατ. ευρώ, το οποίο πρέπει να καλυφθεί έως τις 27 Απριλίου ώστε να πληρωθούν ανάγκες του κράτους, μεταξύ αυτών μισθοί και συντάξεις, εκτίμησε ο αν. υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos