Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Τα θέματα της συνεδρίασης της τουριστικής επιτροπής & ανάπτυξης του Δήμου Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από την πρόσκληση ενδιαφέροντος μελετητών, για τη σύνταξη των μελετών που απαιτούνται για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Tour Operator "Springer Reisen" φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα ομάδα έγκριτων Αυστριακών δημοσιογράφων κορυφαίων έντυπων μέσων ενημέρωσης όπως: "Κleine Zeitung", "Krone", "Woche", "Monat", "Orf", "Salzburger Nachrichten","Weekend", "Im süden", "Grazetta", "Salzburger Fenster Sowie Krone Bun", "Kurier Presse", "Tip und Traveller", στο πλαίσιο τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού. Ανάμεσα τους βρισκόταν ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ιωάννης Ραφαλιάς και η ιδιοκτήτρια του T.O. "Sprienger Reisen"κ. Andrea Springer.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 20-06-2015 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου ένας 25χρονος υπήκοος Αυστραλίας γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 24η Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ήφαιστος Θήρας είναι το 9ο σωματείο στίβου των Κυκλάδων καθώς ολοκληρώθηκε η εγγραφή του στα μητρώα του ΣΕΓΑΣ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Δεν πρέπει να χάσει ο προϋπολογισμός και ο απολογισμός της περιφέρειας τον πολιτικό τους χαρακτήρα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος Κολυμπηθρών αναφέρει τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στοίχημα κερδήθηκε και η Σύρος 2002 με την στήριξη του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσαν άψογα το επετειακό ''10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των μέτρων που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση με κάποιους από αυτούς να προειδοποιούν ότι δεν θα ψηφίσουν τη διαφαινόμενη συμφωνία όταν έρθει στην Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos