Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Η Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας - Η δικαστής που υποστήριξε ότι το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματικό και μη νόμιμο θα διαδεχθεί της παραιτήσεως Τσίπρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον Ν. 4336/2015 που πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή και ήδη ισχύει, καταργήθηκε η επιβάρυνση επί των εισιτηρίων «επίναυλος 3%».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου «κλείδωσε» η ημερoμηνία των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για περιστατικό προσάραξης, του Θ/Γ "ALOHA" σημαίας Η.Π.Α., με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 19-08-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον έπαρχο Μήλου κ. Βενάκη Νικόλαο συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σερίφου κ. Αντωνάκη Αντώνιο, την Αντιδήμαρχο κα Φλώρα Προκοπίου και το μέλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Μουστάκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή μετέβη στις δύο και μισή το μεσημέρι ο πρωθυπουργός όπου έχει διευρυμένη σύσκεψη με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη σχετικά με την ανάληψη των πολιτικών πρωτοβουλιών που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos