Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Η ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων από την πρώτη στιγμή αντέδρασε στην πολιτική περικοπών του υπουργείου που φέτος οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας πολλών τμημάτων στα ΕΠΑΛ των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σημαντική ημερίδα ενημέρωσης για την Ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλουσιότατο και το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, ξεχωρίζει εντός των συνόρων το πολύ μεγάλο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η κόντρα των Πειραιωτών με το Δικέφαλο μας... χαρίζει σήμερα μία από τις πέντε επιλογές μας, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις έρχονται από Αυστρία, Σκωτία, Αγγλία και Ισπανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άγνωστος δράστης, διέρρηξε οικία 50χρονης και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Μήλου, στην παραθαλάσσια περιοχή “ΒΟΥΔΙΑ” ν.Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στη ζώνη των 5.000 ευρώ επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, όχι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), αλλά η Παγκόσμια Τράπεζα, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των προνοιακών επιδομάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιάννης Στουρνάρας πέρασε πρώτος τις πόρτες του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται ο νέος γύρος επαφών της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες με τις διοικήσεις των τραπεζών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά ένας 28χρονος παράλυτος άνδρας απέκτησε μια περιορισμένη αλλά ρεαλιστική αίσθηση αφής στο -ελεγχόμενο από το νου- ρομποτικό χέρι του, χάρη στην εμφύτευση τεσσάρων ηλεκτρονικών «τσιπ» στον εγκέφαλό του, το καθένα με μέγεθος περίπου όσο το μισό ενός κουμπιού πουκαμίσου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν σημειώθηκαν δύο σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις σε ένα πάρκο στην Ιαπωνία, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλήσεων... συνέχεια από τον «σουλτάνο» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι η Τουρκία σέβεται τα γεωγραφικά σύνορα όλων των κρατών ακόμη και αν αυτό «βαραίνει την καρδιά» των πολιτών της χώρας. Την ίδια ώρα, έκανε μια έμμεση αναφορά στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos