Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Ο Όμιλος Σκλαβενίτης και ο Όμιλος Μαρινόπουλος προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρίας με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets σε όλη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη πραγματοποίησε την Δεύτερα 8 Φεβρουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μυκόνου Μιχάλη Ζουγανέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη έκθεση σκίτσου για το προσφυγικό συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού «Cracker» για παράνομη χρήση ή πρόσβαση σε προγράμματα ή στοιχεία ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16.02.2016, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε workshop στην Τεχεράνη του Ιράν, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης “ΤΙΤΕ” (16 Φεβρουαρίου 2016) θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επιχειρώντας «άνοιγμα» σε μία πολλά υποσχόμενη αγορά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τα νησιά Σαντορίνη-Σίκινος-Φολέγανδρος-Ανάφη του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, με αφορμή ερωτήματα και αντιδράσεις δημοτών κατά τις τελευταίες ημέρες, ενημερώνει τους συμπατριώτες μας σχετικά με την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του νησιού μας με το Ε/Γ-Ο/Γ «Ανδρέας Κάλβος» από τις 7 Φεβρουαρίου 2016, με την παράθεση ενός σύντομου ιστορικού:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση, την περασμένη Δευτέρα, το δημοτικό συμβούλιο της Αντιπάρου, του Ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου κ. Βασιλείου Φαρούπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos