Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Μια έρευνα αλλιώτικη από τις άλλες σκοπεύει να ξεκινήσει η NASA και γι’ αυτό τον σκοπό ψάχνει εθελοντές, οι οποίοι στο τέλος αυτής θα λάβουν το ποσό των 16.550 ευρώ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση άδειας νέας φύτευσης οινοποιήσιμων αμπελώνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 16:45

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 09/03/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 8η Μαρτίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (03.03.2016) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης των αλβανικών αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης -4- ετών καθώς και χρηματική ποινή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή μικρών και μεγάλων που είναι ευαίσθητοι στις αλλεργίες εφιστούν οι Ω.Ρ.Λ, καθώς μπήκαμε στην Άνοιξη, κατά την διάρκεια της οποίας οι περισσότερες αλλεργίες βρίσκονται σε έξαρση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ATTICA GROUP, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ευαισθητοποιημένη στο ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στη Χώρα μας λόγω της προσφυγικής κρίσης, στέκεται αρωγός τόσο στις ανάγκες των προσφύγων όσο και στην προσπάθεια της ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση των μεγάλων δυσκολιών που δημιουργούνται από το διαρκώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη Χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos