Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Ξεχάστε τα πολύωρα, εξοντωτικά meetings στο γραφείο με τα άπειρα φλιτζάνια καφέ, την τεταμένη ατμόσφαιρα, τις πιεστικές προθεσμίες και την απροσωπία και πνιγηρότητα του αυστηρού επαγγελματικού περιβάλλοντος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των εγκύων τους καλοκαιρινούς μήνες εφιστούν οι γυναικολόγοι καθώς καραδοκούν δεκάδες κίνδυνοι να τις πλήξουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και την ανέγερση νέων αιθουσών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου διεκδίκησε και πέτυχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στις σχολικές υποδομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του EuroWorking Group άνοιξε τον δρόμο για την υπογραφή του Μνημονίου κατανόησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Lamda Development για το Ελληνικό, καθώς είχε τεθεί ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέκρουσαν ρυθμίσεις που επρόκειτο να προωθήσει η κυβέρνηση για να αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία για τα δημόσια έργα και τις δημόσιες συμβάσεις. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις είναι άσκοπες και αντισυνταγματικές και μπλόκαρε επί της ουσίας την προώθησή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O χάκερ με το όνομα OurMine «χτύπησε» και τον λογαριασμό του στο Pinterest

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Αγκυρα υλοποίησε την προκλητική απόφασή της και οι προσευχές του Κορανίου ακούστηκαν χθες μέσα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η ανάγνωση του Κορανίου θα συνεχίζεται επί 30 μέρες, όσο θα διαρκεί το Ραμαζάνι και θα μεταδίδεται σε όλη την Τουρκία αλλά και σε όλο τον κόσμο δορυφορικά από το κρατικό κανάλι TRT.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να σεβαστεί την κυρίαρχη απόφαση της γερμανικής Βουλής κάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ. Ο Εντογάν είχε συστήσει στους τουρκικής καταγωγής Γερμανούς βουλευτές «να πάνε για εξετάσεις αίματος για να φανεί τι είδους Τούρκοι είναι».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos