Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Οι εικόνες αποτυπώνουν εύγλωττα την κατάσταση που επικράτησε στην πληττόμενη από ισχυρή βροχόπτωση Πάρο το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ανομβρία των τελευταίων εννέα μηνών, συνεχόμενη βροχόπτωση έχει "πλημμυρίσει" τη Νάξο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέχει καταρρακτωδώς από τις 8 περίπου το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου σε ολόκληρη την Πάρο, και η σφοδρότατη αυτή βροχόπτωση έρχεται να προστεθεί στην ήδη «μουσκεμένη» Πάρο αφού τις δύο τελευταίες μέρες το νησί «πνίγηκε» από παρατεταμένες κατά τόπους ισχυρές βροχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα χιλιοστά βροχής που καταγράφηκαν στο νησί της Σύρου και ιδιαίτερα στο Νομό Κυκλάδων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''AQUA SPIRIT'' Ν.Π. 12055, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σύρο – Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασιά - Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Ανάφης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα Θήρας μέχρι βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και θα αποπλεύσει πρωινές ώρες αύριο για την εκτέλεση του εγκεκριμένου του δρομολογίου επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το 2016 και δη οι τελευταίοι μήνες του να μας αποχαιρέτησαν με παρατεταμένη ανομβρία για το νησί της Πάρου, φαίνεται όμως ότι ο πρώτος μήνας του 2017 τελειώνει οσονούπω «αγριεμένος» και αρκετά βροχερός!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέρμα η κοροϊδία, ο εμπαιγμός και η ομηρεία! Μετατροπή τώρα όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου! Κανένας εργαζόμενος απλήρωτος! ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν κάποιες τροφές που, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, προστατεύουν και θωρακίζουν την υγεία, αν ενταχθούν στις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου, εκπροσωπούμενος από τον Αντιδημάρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νικόλα Γκέλο, συμμετείχε στην εναρκτήρια σύσκεψη (kick off meeting) του έργου «Blueislands», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2017.
Το έργο «Blueislands» συγκεντρώνει 14 εταίρους από 8 χώρες σε μια συστηματική προσπάθεια να εντοπίσει, να διευθύνει και να μετριάσει τις επιπτώσεις της εποχικής διακύμανσης της παραγωγής αποβλήτων στα νησιά της Μεσογείου, ως αποτέλεσμα της τουριστικής κίνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (7) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos