Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Black Friday προσφορές από τη Sky Express!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/11/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα (23/11) με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα ύψη. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ριέκα και μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέματα εργασιακά στη νήσο Θήρα του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διαβούλευση για την τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα Αιολικά Πάρκα στη Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο και την Άνδρο, ολοκληρώθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Επαρχείο Θήρας ανακοινώνεται ότι ειδικό συνεργείο από σήμερα Πέμπτη 23/11/2017 2017 έως και την Τρίτη 28/11/2017 θα προβεί σε εργασίες αναδιαγράμμισης στα παρακάτω τμήματα του Οδικού Δικτύου νήσου Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, 33χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Νάξου 62, 72χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετα την απόφαση 56116/21-11-2017 της 2ης ΔΥΠΕ μετακίνησης αγροτικού ιατρού από το ΚΥ Πάρου στο ΚΥ Ίου και για το διάστημα 29 ημερών το πρόγραμμα λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων τροποποιείται ως εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 15:58

Πρωταθλήτρια φόρων η Ελλάδα το 2016

Ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos