Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μασκαρεμένοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί, χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους στο Καρναβάλι της Νάουσας, το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και αιώνες κυκλοφορούν διάφοροι αστικοί μύθοι για το πώς μπορεί μια γυναίκα να προβλέψει το φύλο του μωρού που θα γεννήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη θετική ψήφο οκτώ Ελλήνων ευρωβουλευτών, καναδικές εταιρείες μπορούν να παράγουν και να κυκλοφορούν στην αγορά της χώρας τους καναδική φέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης «Εξοπλισμός υποδομών δευτεροβάθμιας υγείας», αυξάνεται κατά 1 εκατ. ευρώ, για την κάλυψη της δαπάνης προμήθειας των ασθενοφόρων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μετά την πίεση που άσκησε η Νέα Δημοκρατία, το Υπουργείο Εργασίας αναγκάστηκε σήμερα, να δώσει στη δημοσιότητα - με μεγάλη καθυστέρηση - στοιχεία του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Ιανουαρίου 2017. Πρόκειται για στοιχεία κόλαφο για την Κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και η Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες, καλούν όλους τους συλλογικούς φορείς του νησιού να συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας καλέσαμε όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της Πάρου να προσυπογράψουν το διαδικτυακό ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 20-02-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 37χρονος ημεδαπός και -3- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 35, 43 και 49 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Πάρου ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι παλαιοί απόφοιτοι Β΄ Κύκλου Τ.Ε.Ε., που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑ.Λ. εφόσον διαμένουν εκτός Πάρου, για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 02 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία Αίτηση – Δήλωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο Δασικοί Χάρτες, οι οποίοι μεταξύ άλλων νησιών περιλαμβάνουν και τη Σίφνο. Οι χάρτες αυτοί είναι διαθέσιμοι για θέαση από τους πολίτες αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της ΕΚΧΑ ΑΕ http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos