Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Την 22-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 36 και 38 ετών (άνδρας και γυναίκα που συνόδευε ένα παιδί), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν (9) περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες και εξοχικά καταλύματα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπά "κόκκινο" και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αγώνες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βαριά... σκιά πέφτει στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, έπειτα από την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε στο Σαρωνικό μετά τη βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ.|

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 9:20 το πρωί του Σαββάτου γίνεται η απάντληση των πετρελαιοειδών από τις δεξαμενές του βυθισμένου πλοίου από το δεξαμενόπλοιο «Siros», αν και η άδεια αρχικά είχε δοθεί στο «Aegean Breeze I», διαφορετικών επιχειρηματικών συμφερόντων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα γιγάντιο παγόβουνο, το οποίο είχε πρόσφατα αποκολληθεί από την Ανταρκτική, άρχισε σιγά-σιγά να κινείται προς την ανοικτή θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 14:09

Απίστευτη επίθεση Τραμπ σε παίκτες NFL

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε ακόμη και με παίκτες του NFL, στους οποίους έκανε απίστευτη επίθεση, σε ομιλία του στην Αλαμπάμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos