Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Παροικίας θα παραμείνει κλειστή κατά τις γιορτινές ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου καλωσορίζει ο Αρχίλοχος διοργανώνοντας και προσκαλώντας μας στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 όπισθεν του Κοινοτικού Καταστήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε εχθές στη Ρώμη η συνάντηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου της Ε.Ε. για την Αλιεία για τη Μεσόγειο (MEDAC), μέλος του οποίου είναι το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, ο μοναδικός ελληνικός περιβαλλοντικός φορέας και ένας από τους 4 συνολικά στη Μεσόγειο που έχουν δικαίωμα ψήφου στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε όποιες ενέργειες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον από ελάχιστη μερίδα περιστασιακών/μη μόνιμων κατοίκων του νησιού μας, με σκοπό την κατάργηση του έργου της επέκτασης του διαδρόμου του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Μύθος τα περί μη ελλείψεων στα δημόσια σχολεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ένταση στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας, πυροδοτεί η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της γείτονος να παραχωρήσει περιουσίες ομογενών στο υπ. Τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγινε πολύ συζήτηση τώρα τελευταία για την μείωση των δημοτικών τελών και την εξόφληση ενός μικρού υπολοίπου δανείου του παρελθόντος με το οποίο ο Δήμος Πάρου ωφελήθηκε 9000 ευρώ και στην πραγματικότητα ούτε καν με αυτό το ποσό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα (11/12) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο προτάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και η αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos