Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για το πρόσωπο της νέας Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 που όπως ήδη έχει αποκαλύψει το patrasevents.gr έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι και ο πιο ανίδεος των μαγείρων ή ο πιο τεμπέλης των εργάνηδων ξέρει πώς να τα φτιάχνει. Ή μήπως όχι; Όπως φαίνεται όλοι εδώ και χρόνια τα σουρώνουμε με λάθος τρόπο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαμπρή ημέρα η 2α Φεβρουαρίου για τη Νάουσα της Πάρου καθώς κάθε χρόνο γιορτάζεται εκεί με επισημότητα και ευσέβεια η γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζει και παρουσιάζει στο παριανό κοινό εδώ και πολλά χρόνια το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» είχε φέτος ξεχωριστή επιτυχία. Μέλη και φίλοι του Συγκροτήματος γέμισαν το κέντρο «Μινώα» Νάουσας για να δουν μικρούς και μεγάλους να παρουσιάζουν αποκριάτικά θέματα και χορούς με ζωντανή μουσική και πολλά παριανά αποκριάτικα παιχνίδια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 20:20

Βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Καλλιθέας «Καλυψώ», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ενδιαφέρον, αν και λίγο... τρομακτικό, θέαμα αντίκρισαν χθες οι Ναυπλιώτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμπρή ημέρα η 2α Φεβρουαρίου για τη Νάουσα της Πάρου καθώς κάθε χρόνο γιορτάζεται εκεί με επισημότητα και ευσέβεια η γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης της διασύνδεσης των Κυκλάδων αλλά και την επίσπευση των διαδικασιών για τη Γ’ Φάση ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, σηματοδοτώντας την επιτάχυνση των έργων υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Διαχειριστή στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο βασικών μετόχων, του Ελληνικού Δημοσίου και της State Grid of China.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των στρατηγικών κινήσεων που υλοποιεί ο Όμιλος για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του και τη δημιουργία ευκαιριών σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, ανακοινώνει Πρόγραμμα Οικειοθελούς Αποχώρησης, θέλοντας να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους που επιθυμούν να προσανατολιστούν σε άλλες προσωπικές επιλογές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos