Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 11 Απριλίου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο που οδηγεί από τη Νάουσα προς τη Σάντα Μαρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με καθυστέρηση περίπου 1 ώρας και 30 λεπτών απέπλευσε από το λιμάνι της Πάρου το "Νήσος Χίος" αφού παρουσίασε βλάβη στον καταπέλτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα τελεστεί πανηγυρικός εορτασμός της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μονή Λογγοβάρδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο έως πολύ όλοι μας θα έχουμε ακούσει για τη νόσο του Πάρκινσον ή ακόμη θα γνωρίζουμε κάποιον που πάσχει από αυτή. Πρόκειται για μια νευροεκφυλιστική ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε το Π.Δ. 31/18 (ΦΕΚ 61/04.04.2018 τεύχος Α’): “Σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες ή μη παραλίες”, το οποίο σύμφωνα με το άρθρο 19 αρχίζει να ισχύει ένα (01) μήνα μετά τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα που μόλις μας πέρασε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 15:37

Γιορτή της Αγάπης στη Μάρπησσα Πάρου

Την ημέρα της Αγάπης, την Κυριακή του Πάσχα, έλαβε χώρα η λαμπριάτικη εκδήλωση «Γιορτή της Αγάπης» στο Γήπεδο της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πάσχα πέρασε και ίσως μας έμεινε ακόμα λίγο φαγητό και... κάποιες παραπάνω θερμίδες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη (11/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει τους δυο εναπομείναντες επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν κι άλλες αναμετρήσεις από Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos