ΕΠΩΝΥΜΩΣ (301)

Ζήτημα 1ον.. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατόν να κλείσει ο Αστυνομικός Σταθμός της Νάουσας αυτό άν συμβεί αποτελεί σοβαρό ατόπημα της αρμοδίας εποπτεύουσας Αρχής.. Οι παροικούντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής καθώς τα συμβαίνοντα συχνά "γεγονότα" αποδεικνύουν δυστυχώς του λόγου το ασφαλές..

Μήπως ήρθε χρόνου καιρός για να καταλάβουμε εδώ οι Ναουσαίοι τι τέλος πάντων συμβαίνει με την λειτουργία των νόμων σχετικά με τις καταπατήσεις των παραλληλιών!;;

Σε μέρες και εποχές μεγάλης φτώχειας σπουδαίων στις πράξεις και τα έργα της "Τοπικής μας Κοινωνίας" ανθρώπων έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών ο Αναστάσης Κυλάκος.

Τα τελευταία (δυστυχώς, πολλά) χρόνια τα νησιά μας έχουν υποστεί όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης. Και κάποια επιπλέον. Εκτός από τις οριζόντιες περικοπές συντάξεων, μισθών και την εντεινόμενη φοροεπιδρομή, εκτός από τη στελεχιακή και οργανωτική αποδιοργάνωση της αποκεντρωμένης διοίκησης, εκτός από τον πολιτιστικό μαρασμό, υπέστησαν και την ακύρωση της όποιας πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης.

Το σημερινό περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη επείγουσας αντιμετώπισης των προβλημάτων στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Λίγες, μέρες Φίλες και Φίλοι μας χωρίζουν από τις εκλογές και το γενικότερο κλίμα δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν είναι το καλύτερο..

«Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε.» .. στα σαλιγκάρια που τραγουδάνε στη φωτιά: «Τα σπίτια σας καίγονται κ' εσείς τραγουδάτε.» (Αίσωπος)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280