Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 - Psts.gr
Πρώτη η Πάρος στις κυκλάδες σε γαλάζιες σημαίες - Στη δεύτερη θέση η Ελλάδα διεθνώς
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.Ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κώστα Μπιζά, Γιάννη Καρασαντέ και Βαρβάρα Μανέτα.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Συνελήφθη χθες (06-05-2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 34χρονος υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πόρτα της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, στον υποψήφιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ομάδα της Ανανεωτικής Κίνησης Σίφνου (ΑΚΙΣ) με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΑΝΔΡΕΑ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗ σας προσκαλούμε στις προεκλογικές ομιλίες που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 20.00:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχισε την περιοδεία του στα νησιά των Κυκλάδων, ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Δεκαβάλλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την  Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί της Τήνου, στα πλαίσια της αναβίωσης των ΤΗΝΙΩΝ 1895

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 6η  Μαΐου 2014 ημέρα Τρίτη, συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτό προήλθε από τις νόμιμες αρχαιρεσίες της 4ης Μαΐου 2014

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos