Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σας προσκαλούμε σε μονοθεματική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου, που θα γίνει την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πραγματική θλίψη δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, μετά από έξι χρόνια συνεχούς προσπάθειας στήριξης της λειτουργίας του Σχολείου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου είχε προχθές στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου
Αιγαίου κ. Ελευθέριος Καστρίσιος και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν απασχολήσει πολύ έντονα το δημόσιο διάλογο, αναφορές και δημοσιεύματα «περί γραφείου «εξυπηρετήσεων» που διατηρούν δύο υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη με τη συνεπικουρία μεγαλοεργολάβου και το οποίο επιταχύνει
με την καταβολή «γρηγορόσημου» υποθέσεις πολιτών». Παρά το πολύ σοβαρό του θέματος, δεν υπήρξε καμία απολύτως διάψευση ή αντίδραση από πλευράς Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαστισμένος και αμήχανος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που με την κατεπείγουσα διαδικασία ψηφίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή. Μέτρα που διαλύουν πλήρως την οικονομία και οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο διάστημα με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου Μήλου εξελίσσεται στο νησί μια απίστευτη ταλαιπωρία σε βάρος των ανέργων κατοίκων του νησιού, που για να εξυπηρετηθούν σε σχέση με τον ΟΑΕΔ, αναγκάζονται να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν.62, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό του αξίωμα ανακοίνωσε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι από το βήμα της Βουλής, ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια γειτονιά που τείνει να βγει οριστικά από τον καλλιτεχνικό και τουριστικό χάρτη, αυτή της ταλαιπωρημένης Ομόνοιας, επικεντρώνει φέτος τη δράση της η Μπιενάλε της Αθήνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε πεδίο μάχης μετετράπη για επτά ώρες χθες το μεσαιωνικό κέντρο του παρισινού προαστίου Σεν Ντενί, στο βόρειο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε διαμέρισμα όπου βρίσκονταν ύποπτοι για συμμετοχή στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos