Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 14:25

Συνεδρίααη Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και
λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Σερίφου , το μοναδικό γήπεδο του νησιού, χώρος άθλησης της νεολαίας και της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού παραμένει σχεδόν 6 μήνες σφραγισμένο, προκαλώντας αγανάκτηση στους κατοίκους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 19-11-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης σε εννέα (9) συσκευασίες, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 19-11-2015 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης ένας 29χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -13- ναρκωτικά χάπια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 14:10

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς ενημέρωση όλων των Σωματείων και ιδιαίτερα των Σωματείων της Νάξου , λόγω του ότι η Συνεδρίαση πραγματοποιείται στη Νάξο , η απουσία των μελών μας ( Καφτηράνη και Χωριανόπουλο ) οφείλεται σε σοβαρούς λόγους . Ζητήσαμε με email μας πολύ πριν ορισθεί η συνεδρίαση την αναβολή κάνοντας γνωστούς τους λόγους στην Ε.Π.Σ. .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 77, 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 13:52

Πρώτη ρωγμή στην κυβερνητική συνοχή

Τριπλό «πλήγμα» στην κυβερνητική συνοχή και διαφορετικά μηνύματα από τους βουλευτές της συμπολίτευσης που επέλεξαν να διαφοροποιηθούν με αφορμή τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή δέχθηκε χθες το Μέγαρο Μαξίμου, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Αγκυρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον χάρτη με τις πλέον ζητούμενες σχολές των ΑΕΙ φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος». Τα στοιχεία προκύπτουν από τη στατιστική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων και αποτελούν χρήσιμο οδηγό για τις επιλογές των φετινών υποψηφίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos