Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Έπειτα απο την σημερινή συνεδρίαση της 23ης Νοεμβρίου 2015, με θέμα "Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα" το νέο Διοικητικο Συμβούλιο έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη γιορτή ελιάς στην Αγκαιριά που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πάρου- Αντιπάρου συντάσσεται με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και καλεί το ΔΣ της ΟΛΜΕ να υλοποιήσει , όπως οφείλει , την ειλημμένη από την ΓΣ των προέδρων της 24/10/2015, απόφαση για κήρυξη νέου γύρου Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ μετά την γενική απεργία της 12ης Νοεμβρίου και να προχωρήσει άμεσα σε νέα ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ για τις εξελίξεις σε μισθολογικό και
συνταξιοδοτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα βρίσκεται στη Σίφνο την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 και θα υλοποιήσει δράσεις σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούμε συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες των νησιών μας για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν με την
ακύρωση της σημερινής ψηφοφορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή είχε δεσμευτεί ότι θα υπηρετήσει ισότιμα όλα τα Σωματεία με υπευθυνότητα και με σεβασμό στους κανονισμούς που προβλέπονται από το καταστατικό της Ε.Π.Σ και της Ε.Π.Ο.. Θα ενημερώνει τα Σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο των νησιών μας , μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα , για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια μαγική «συνταγή ευτυχίας» αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε κάποια βήματα ώστε να έχουμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Είναι στο χέρι μας να καταλάβουμε ποιες στρατηγικές μας κάνουν πιο χαρούμενους και τι αξίζει να δοκιμάσουμε. Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα μεγαλώσουν την ικανοποίηση σας από τη ζωή, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγκαιριάς Πάρου σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και τη συμμετοχή του Ε.Σ.Πάρου σας προσκαλούν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 15:05

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Κώστου

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 27 / 11 / 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου, με βάση το Καταστατικό του Σωματείου (άρθρο 11, παρ. 1), προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Γεώργιος Καραγιάννης" του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 7.00 μ.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos